+45 44 24 44 64

Hurtta Outdoors Summit Parka Vinterdækken

Hurtta Outdoors Summit Parka Vinterdækken VARENR. EH9318YYX
Hurtta Outdoors Summit Parka Vinterdækken er enkel og effektiv når det gælder om at holde hundens kropstemperatur stabil i vintervejret. Den har mange smarte detaljer, som gør den daglige brug enklere - læs meget mere om dem under billedet. Størrelse: Når du skal finde størrelsen på vinterdækkenet skal du gå ud fra ryglængden. Ryglængden skal måles fra manken (ikke halsbåndet) til haleroden mens hunden står i normal stilling.
Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Pris
589,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

589,00 DKK

Bonus point Du optjener 118 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Hurtta Outdoors Summit Parka Vinterdækken er enkel og effektiv når det gælder om at holde hundens kropstemperatur stabil i vintervejret. Den har mange smarte detaljer, som gør den daglige brug enklere - læs meget mere om dem under billedet. Størrelse: Når du skal finde størrelsen på vinterdækkenet skal du gå ud fra ryglængden. Ryglængden skal måles fra manken (ikke halsbåndet) til haleroden mens hunden står i normal stilling. Hurtta Outdoors Summit Parka Vinterdækken er udviklet til hunde med kort pels eller hunde uden underuld for at give dem ekstra isolering i vejrforhold, der påkræver det. Men hunde med lang pels kan også have brug for et ekstra isolerende lag ind imellem. Det kan fx være, hvis de har våd pels, det kan være under stresspåvirkning efter træning eller det kan blot være på grund af alder, drægtighed eller sygdom. Hurtta Outdoors Summit Parka Vinterdækken, der selvfølgelig kan maskinvaskes, er meget nem at give på og beskytter hundens følsomme bug, brystet og de vigtigste muskelgrupper.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Hurtta
Materiale -
Pleje -
Størrelsesguide

- Vandtæt: vandafvisende og åndbar Houndtex®-belægning - Behagelige at have på - 3M-reflekser - Ryglængde, bælte og krave kan justeres - Integreret sele i små str. 20-25cm - Åbning bagpå, som kan lukkes, til sele i str. 30-90cm - Genlukkelige fastgørelsesstropper til bagben i store str. 65-90cm

Størrelses guide

        

Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér