Webshoppen er altid åben og alle online ordrer sendes som normalt. Afhentning af ordrer er fortsat muligt, men lageret er lukket for direkte salg frem til 7. februar 2021.
læs mere

Hurtta Outdoors Torrent regnslag til hund

På lager
VARENR
EH93186x
Det sorte Hurtta Outdoors Torrent regnslag til hunden er super lækker og med masser af smarte detaljer. I de små størrelser ( 20-25 cm.) er der integreret sele i regnslaget og i de øvrige størrelser er der åbning til selen. Læs meget mere om de smarte detaljer og se videoen under billedet!
Fra
Log ind og optjen 26,96 point Opret en konto og optjen 26,96 point i bonus ved køb af produktet
539,00 DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Det sorte Hurtta Outdoors Torrent regnslag til hunden er super lækker og med masser af smarte detaljer. I de små størrelser ( 20-25 cm.) er der integreret sele i regnslaget og i de øvrige størrelser er der åbning til selen. Hurtta Outdoors Torrent regnjakken er lavet specielt til krævende forhold for at beskytte mod regn og vind. Den er produceret i et materiale beregnet til udeliv og har en åndbar og vandafvisende Houndtex®-belægning. Regnjakken er god til at beskytte lang og blød pels, som nemt optager meget fugt og den er meget nemmere at tørre end en våd hund. Hurtta Outdoors Torrent regnjakken er meget nem at give på og tage af og den har selvfølgelige tydelige 3M refelkser, som gør din hund synlig i den mørke tid.

Specifikation
Size Guide Link Læs mere om Regnjakken - KLIK HER
Producent Hurtta
Materiale Yderstof 100% Polyester. Materialet har en vandafvisende og åndbar Houndtex™-belægning
Pleje Kan vaske i maskine på 40%, må ikke tørretumbles. Undgå brug af skyllemiddel.
Størrelsesguide

Størrelser: Hurtta Outdoors Torrent regnslag til hund findes i størrelser fra 20 cm. ryglængde og op til 90 cm. ryglængde. Ryglængden måles fra manken (ikke halsbåndet) til haleroden mens hunden står i normal stilling. Vælg størrelsen efter ryglængden på hunden

Hurtta Outdoors Torrent regnjakken er lavet specielt til krævende forhold for at beskytte mod regn og vind. Den er produceret i et materiale beregnet til udeliv og har en åndbar og vandafvisende Houndtex®-belægning.
Regnjakken er god til at beskytte lang og blød pels, som nemt optager meget fugt og den er meget nemmere at tørre end en våd hund.
Hurtta Outdoors Torrent regnjakken er meget nem at give på og tage af og den har selvfølgelige tydelige 3M refelkser, som gør din hund synlig i den mørke tid.

Smarte detaljer:
- Vandtæt og åndbar Houndtex
- Behagelige at have på
- 3M-reflekser
- Bælte og krave kan justeres
- Integreret sele i små str. 20-25cm
- Åbning bag på, som kan lukkes, til sele i str. 30-90cm
- Høj krave og beskyttende kant
- Let, åndbart meshfor
- Kan maskinvaskes

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Hurtta Outdoors Torrent regnslag til hund
Din bedømmelse
Spørgsmål til produktet
© 2015 4hotdogs.com All Rights Reserved.