+45 44 24 44 64

Hurtta Pro Halsbånd, Sort

Hurtta Pro Halsbånd, Sort VARENR. EH93016x
Hurtta Pro halsbånd med refleks er et blødt og behageligt hundehalsbånd. Hurtta Pro halsbånd er udviklet med fokus på ergonomi, så hundens ryg og nakke belastes mindst muligt på gåturen. Hundehalsbånd med fokus på ergonomi Dette Hurtta halsbånd kan købes i mange størrelser og flotte farver og passer perfekt til vores hundeliner.
Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Pris
199,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

199,00 DKK

Bonus point Du optjener 40 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Hurtta Pro halsbånd med refleks er et blødt og behageligt hundehalsbånd. Hurtta Pro halsbånd er udviklet med fokus på ergonomi, så hundens ryg og nakke belastes mindst muligt på gåturen.

Halsbåndet er polstret med neopren, som skåner både pels og hud og materialet er både vand- og smudsafvisende. Det er samtidig udstyret med et kraftigt click spænde og to helsvejsede ringe, som øger trygheden.

Det er vigtigt, at hundejeren sætter linens karabinhager i begge ringe under gåturen, så al belastning fjernes fra click spændet. Sikkerheden er der også tænkt på i form af kraftige 3M reflekser, så hunden er synlig i den mørke tid.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Hurtta
Farve Sort
Materiale Nylon polstret med neopren
Pleje Hurtta Pro halsbånd er vaskbart, så det er nemt at rengøre efter gåturen. Det frarådes dog at vaske det i maskine, da det kraftige spænde og de helsvejsede ringe kan gøre skade på maskinen
Størrelsesguide

XS:  l. 20 - 30 cm, b.2,3 cm
S:    l. 25 - 35 cm, b.2,3 cm
S/M l. 30 - 40 cm, b.4 cm
M     l. 35 - 45 cm, b.3 cm
M/L  l. 40 - 50 cm, b.3,5 cm
L      l. 45 - 55 cm, b.3,5 cm
XL    l. 50 - 60 cm, b.4 cm
XXL  l. 55 - 65 cm, b.4 cm

Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér