+45 44 24 44 64

Hval m piv som kun høres af hunden

Hval m piv som kun høres af hunden VARENR. 16ww14
Vi ved, du elsker din kæledyr, men nogle gange ønsker du bare at du ikke kunne høre legetøjet med piv i! Denne søde plys hval er netop dette, lydløs. Hear Doggy er det eneste pivelegetøj, din hund kan høre, uden du kan! Hear Doggy ™ tager støjen ud af hundelegetøj der piver, men efterlader det sjove i!
Guide
Pris
99,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: Ikke på lagerBonus point Du optjener 20 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Vi ved, du elsker din kæledyr, men nogle gange ønsker du bare at du ikke kunne høre legetøjet med piv i! Denne søde plys hval er netop dette, lydløs. Hear Doggy er det eneste pivelegetøj, din hund kan høre, uden du kan! Hear Doggy ™ tager støjen ud af hundelegetøj der piver, men efterlader det sjove i! Hvalen er blød og med fyld. Den patenterede squeaker er indstillet til en ultralyds frekvens, som kun din følgesvend kan høre, hvilket gør legetid sjovt for både dig og dit kæledyr. Plyslegetøjet er lavet af rimelig holdbart materiale. Hunde kan høre lyde ved højere frekvens end mennesker. Hear Doggy ™ hundelegetøj har en patenteret squeaker, der er indstillet til en ultralyds frekvens, der er uden for den menneskelige hørelses rækkevidde, men stadig sjovt for din firbenede ven.
Yderligere information

Yderligere information

Producent Godog
Størrelse legetøj 15 cm lang
Farve Blå
Bemærkning Materiale: Super blød og slidstærkt baby fleece
Størrelsesguide Teknikken bag Hear Doggy : Hunde kan høre lyde på en højere frekvens 0-45 KHz, mens det menneskelige øre kan opfange frekvenser fra 0 -20 KHz Squeakeren i Ultrasonic HEAR DOGGY!®toy er stillet ind på en ultralyds rækkevidde i 24-28 KHz frekvens, Hver Hear Doggy! Squeaker er indstillet så lyden er ude af menneskelig hørevidde, men stadig sjovt for din firbenede ven.
Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér