+45 44 24 44 64

Her er vi, holdet bag 4hotdogs.com !

Merle Rosenkrantz

Merle er uddannet civiløkonom, med en overbygning som Cand merc i logistik og indkøb. Hun har i mange år været ansat hos Robert Bosch A/S, hvor hun har nydt at være.  

Hun har selv 2 hunde, som altid tester vores produkter inden de kommer på shoppen, uden godkendelse fra Silke og Trunte accepterer vi ikke varerne. 

Merle sætter en ære i, at hjælpe sine kunder med at få valgt det produkt, som passer bedst til menneskets bedste ven.

 

 

Liselotte Reinholt

Liselotte har i mange år arbejdet inden for møbelbranchen med både salg og indkøb. Hun har også været selvstændig i nogle år med egen butik på Nordre Frihavnsgade med tilhørerende webshop. 

Liselotte har selv en dejlig hund Berta, og med hendes store interesse for hunde og katte er hun en naturlig del af 4hotdogs.com, 

Liselotte er klar til at besvare spørgsmål og hjælper meget gerne med at finde de helt rigtige produkter fra 4hotdogs.com til netop dit kæledyr. 

  

 

 

Silke og Trunte
Her har vi cheftesterne og topmodellerne hos 4hotdogs.com. Det er Merle's dejlige hunde, som giver så meget glæde i hverdagen.

Silke er en Shih Tzu med næse for godt og holdbart legetøj. Silke er født i 2013 og er en glad og legesyg hund. Hun elsker legetøj og kan hun komme afsted med det, så snupper hun gerne legetøjet. 
Trunte er vores lille krudtugle, hun er en blanding imellem en Mops og Fransk Bulldog. Trunte blev født i 2015 og hendes bedste venner er Silke og Berta. Hun sætter stor pris på god mad og nyder at være cheftester på godbidderne. 

 

 

Berta
Liselottes hund, Berta er en meget selskabelig, kærlig og super sjov hund - er helt bestemt vores guldklump og ALTID glad. Hun er fuld af spillopper, og altid med, når nye produkter skal testes.

Berta danner team men Silke og Trunte og alle er mere end klar til at være testpiloter hos 4hotdogs.com på tøj, seler, godbidder, foder og selvfølgelig legetøjet. 

 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér