Webshoppen er åben 24/7 og alle online ordrer sendes som normalt.
læs mere

Julius K9 IDC Bæltesele

På lager
VARENR
EH6596x
Julius K9 IDC bæltesele - K9 hundeselen rigtig god til hunde, der nemt får det for varmt. Samme model som Julius K9 IDC sele men uden vest. . Julius K9 IDC bæltesele er en hundesele er håndsyet og i høj kvalitet, en robust hundesele i et innovativt, sporty design, der er velegnet til alle hunde, fra arbejdende hunde til hunde, hvis ejere har brug for mere kontrol over dem. IDC står for Innova Dog Comfort.
Fra
Log ind og optjen 8,75 point Opret en konto og optjen 8,75 point i bonus ved køb af produktet
175,00 DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Julius K9 IDC bæltesele - en hundesele der er rigtig god til hunde, der nemt får det for varmt. Samme model som Julius K9 IDC sele men uden ”vesten”. Ideel til sommerbrug.

Julius K9 IDC bæltesele er en hundesele i høj kvalitet, en robust hundesele i et innovativt, sporty design, der er velegnet til alle hunde, fra arbejdende hunde til hunde, hvis ejere har brug for mere kontrol over dem. IDC står for Innova Dog Comfort. Julius K9 IDC bæltesele er let at tage af og på hunden. Tag selen over hundens hoved og sæt spændet fast på båndet rundt om maven. Selen er designet til at give fuld bevægelsesfrihed. Bryst- og mavestropperne er lavet af trykprøvet bånd, der bruges til sikkerhedsseler. Stropperne kan reguleres, så du kan opnå en perfekt pasform på enhver hund.

På ryggen af selen er en INOX® stålring til fastgørelse af hundesnoren. Hundeselen har også et håndtag, der gør det muligt at løfte eller holde din hund, når det er nødvendigt. Af sikkerhedsgrunde fastgør håndtaget med velcro på selen, når håndtaget ikke er i brug. (Baby 1 og Baby 2 har ikke håndtag) Selen har en reflekterende label på hver side, der er fastgjort med velcro.

Med Julius K9 IDC Bæltesele medfølger labels med teksten "Julius-K9", yderligere labels med forskellige ord og sætninger kan købes separat. Der er også løkker til montering af en lommelygte på selerne i størrelse 0-2.

Specifikation
Size Guide Link Størrelse
Producent Julius K9
Materiale Polyester (trykprøvet bånd, der bruges til sikkerhedsseler).
Pleje -
Størrelsesguide

Mål din hund rundt om livet (brystmål, lige bag ved forbenene). Hvis din hund ligger mellem to størrelser, så vælg den største størrelse.

S: Mini Mini: Bryst: 40-53
S/M: Mini: bryst 49-67cm
M Str 0: bryst 58-77cm
M/L: Str 1: bryst 61-81cm
L: 2: bryst 67-94cm
XL: Str 3: bryst 82-116cm

 

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Julius K9 IDC Bæltesele
Din bedømmelse
Spørgsmål til produktet
© 2015 4hotdogs.com All Rights Reserved.