+45 44 24 44 64

Julius K9 IDC Hundesele

Julius K9 IDC Hundesele VARENR. 22ed14
Julius K9 IDC hundesele er en hundesele i høj kvalitet, en robust hundesele i et innovativt, sporty design, der er velegnet til alle hunde, fra arbejdende hunde til hunde, hvis ejere har brug for mere kontrol over dem. IDC står for Innova Dog Comfort.
Julius K9 IDC hundesele er let at tage af og på hunden. Tag selen over hundens hoved og sæt spændet fast på båndet rundt om maven. Selen er designet til at give fuld bevægelsesfrihed.
Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Pris
159,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

159,00 DKK

Bonus point Du optjener 32 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Julius K9 IDC hundesele er en hundesele i høj kvalitet, en robust hundesele i et innovativt, sporty design, der er velegnet til alle hunde, fra arbejdende hunde til hunde, hvis ejere har brug for mere kontrol over dem. IDC står for Innova Dog Comfort.

Julius K9 IDC hundesele er let at tage af og på hunden. Tag selen over hundens hoved og sæt spændet fast på båndet rundt om maven. Selen er designet til at give fuld bevægelsesfrihed. Bryst- og mavestropperne er lavet af trykprøvet bånd, der bruges til sikkerhedsseler. Stropperne kan reguleres, så du kan opnå en perfekt pasform på enhver hund.

Brystbælte på størrelserne 0-2 har en refleks strimmel syet på for synlighed om natten, mens brystbælte på størrelser Mini, Mini Mini, Baby 1, og Baby 2 har reflekterende stikninger. Alle seler har reflekterende kanter. På ryggen af selen er en INOX® stålring til fastgørelse af hundesnoren. Hundeselen har også et håndtag, der gør det muligt at løfte eller holde din hund, når det er nødvendigt. Af sikkerhedsgrunde fastgør håndtaget med med velcro på selen, når håndtaget ikke er i brug. (Baby 1 og Baby 2 har ikke håndtag) Selen har en reflekterende label på hver side, der er fastgjort med velcro.

Med Julius K9 IDC hundesele medfølger labels med teksten "Julius-K9", men yderligere labels med forskellige ord og sætninger kan købes separat. Der er også løkker til montering af en lommelygte på selerne i størrelse 0-2.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Julius K9
Materiale Overfladen af Julius K9 IDC hundesele er lavet af robust, ridsefast, og vand-resistent polyester, hvilket gør den til en ideelt sele til hunde. Indersiden af selen er polstret med Ökotex, et åndbar materiale i bomuld, som er skånsom mod hundens pels og hu
Pleje Selen kan vaskes på skåne program, bør lufttørre
Størrelsesguide

OBS: Hundens brystmål er det vigtigste mål. Er din hunds brystmål tæt på max cm anbefaler vi, at du vælger et nummer større.

Størrelser:

Julius K9 IDC sele Baby 1: Brystmål: 29 - 36 cm. Hundens vægt: 0,8 - 3 kg. 
Julius K9 IDC sele Baby 2: Brystmål: 33 - 45 cm. Hundens vægt: 2 - 5 kg. 
Julius K9 IDC sele Mini-Mini: Brystmål: 40 - 53 cm. Hundens vægt: 4 - 7 kg. 
Julius K9 IDC sele Mini: Brystmål: 51 - 67 cm. Hundens vægt: 7 - 15 kg. 
Julius K9 IDC sele Str. 0: Brystmål: 58 - 76 cm. Hundens vægt: 14 - 25 kg. 
Julius K9 IDC sele Str. 1: Brystmål: 66 - 85 cm. Hundens vægt: 23 - 30 kg. 
Julius K9 IDC sele Str. 2: Brystmål: 71 - 86 cm. Hundens vægt: 28 - 40 kg. 
Julius K9 IDC sele Str. 3: Brystmål: 82 - 118 cm. Hundens vægt: 40 - 70 kg.
Julius K9 IDC sele Str. 4: Brystmål: 110+ cm. Hundens vægt: 70+ kg.

Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér