+45 44 24 44 64

KONG Hundelegetøj Pals beaver

KONG Hundelegetøj Pals beaver VARENR. 16rk30
Et sjovt og nyt legetøj, KONG Tennis Pals bæver kombinerer to af hundens yndlings ting - tennis bold og pivelegetøj i et.
Størrelse
Pris
99,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

99,00 DKK

Bonus point Du optjener 20 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Et sjovt og nyt legetøj, KONG Tennis Pals bæver kombinerer to af hundens yndlings ting - tennis bold og pivelegetøj i et. Den stærke tennisbold, som ikke piver, sættes fast i kroppen af bæveren, som kan pive, skaber en underholdende udfordring for hunde. Kong Tennis Pals bæver hopper uberegneligt p.g.a formen, så den er god til underholdende apporterings leg.
Yderligere information

Yderligere information

Producent Kong
Bemærkning Bæveren er fremstillet af giftfrit termoplastisk gummi (TPR) -et yderst fleksibelt materiale. Tennis bolden er en normal tennisbold uden glasfibre.
Størrelsesguide Man bør vælge størrelse efter hvilken størrelse tennisbold hunden normalt leger med. Findes i 2 størrelser: Small. ca. 11 cm. - Tennisbold i størrelse small. Large: ca. 16 cm. - Tennisbold i størrelse medium.
Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér