+45 44 24 44 64

Liberty Junes Meadow hundehalsbånd

Liberty Junes Meadow hundehalsbånd VARENR. 10je01
Et smukt hundehalsbånd i eksklusivt Liberty Tana Lawn stof, med mønsteret Junes Meadow, et virkelig smukt mønster i gråt med små hvide blomster. Mønsteret var oprindeligt håndtegnet med blyant på Tresco, insprireret af Tresco Abbey Garden, som nu er internationalt kendt som en af ​​de fineste subtropiske flora og fauna samlinger på den nordlige halvkugle.
Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Pris
259,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

259,00 DKK

Bonus point Du optjener 52 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Smukt hundehalsbånd i eksklusivt Liberty stof med justerbart klikspænde. Håndlavet hundehalsbånd der er funktionelt og stærkt samt utrolig elegant. Et virkelig smukt mønster i gråt med små hvide blomster. Mønsteret var oprindeligt håndtegnet med blyant på Tresco, insprireret af Tresco Abbey Garden, som nu er internationalt kendt som en af ​​de fineste subtropiske flora og fauna samlinger på den nordlige halvkugle. 

Tresco er en lille familieejede ø, der måler omkring to og en halv kilometer. Det er et af de fem beboede øer, der sammen med ca 200 øer, holme og klipper udgør Scilly-øerne, et område med enestående naturskønhed. Ligger 28 miles syd vest for Land's End, har Scilly et året rundt mildt klima og en tidlig forår.

Hundehalsbåndet ser yndigt ud, men lad dig ikke narre - det er virkelig sejt! Hundehalsbåndet er nemlig håndlavet, og består af solidt polyester webbing beklædt med originalt Liberty stof Stoffet er behandlet med Scotch Guard for at beskytte mod pletter og snavs

Til halsbåndet fås en matchende line.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Liberty
Farve Grå
Materiale Originalt Liberty stof, behandlet med Scotch Guard. Tana Lawn stoffet er vævet af fint egyptisk bomuld
Pleje Kan håndvaskes i mild sæbe og vand, undgå vaskemiddel med blegestoffer. Må ikke tøretumbles. Regelmæssig svømning især i havvand kan slide og falme stoffet.
Størrelsesguide

Xsmall: halsmål 22-30 cm, 1,5 cm bred
Small: halsmål 27-38 cm, 2 cm bred
Medium: halsmål 33-45 cm, 2 cm bred
Large: halsmål 40-61 cm, 2,5 cm bred

Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér