Webshoppen er altid åben og alle online ordrer sendes som normalt. Afhentning af ordrer er fortsat muligt, men lageret er lukket for direkte salg frem til 7. februar 2021.
læs mere

Luumi lampe

På lager
VARENR
195020
Luumi LED sikkerhedslys er med sit klare blå lys specielt designet til tusmørke og nat, så dit kæledyr altid og overalt vil ses.
Fra
Log ind og optjen 8,46 point Opret en konto og optjen 8,46 point i bonus ved køb af produktet
169,00 DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Luumi LED sikkerhedslys er med sit klare blå lys specielt designet til tusmørke og nat, så dit kæledyr altid og overalt vil ses.

Lygten fastgøres enkelt til enten selen eller halsbåndet med de medfølgende stropper. Stopperne er i 3 størrelser så du er sikker på der er som passer.

Lygterne er indkapslet i silikone så de kan tåle at være med ude på tur i regnvejr. Lygten kan anvendes til alle hunderacer, idet den kun vejer 10g og har en diameter på 32mm

Luumi lygterne er lette at bruge! Tryk på Luumi en gang på toppen, og blinkende tilstand bliver aktiveret; tryk to gange og Luumi forbliver i tændt tilstand, tryk tre gange på Luumi og lyset slukkes helt. Lygeterne leveres som et sæt, så du kan montere en på hver side af selen for at sikre optimal synlighed

Luumi lygten er så lille og handy, at den kan anvendes overalt f.eks. på rygsækken, klapvognen, under løbeturen ...

Specifikation
Size Guide Link Bemærkning
Størrelse m.m Ø 32 mm, vægt 10 g
Bemærkning Der anvendes batteri: 3202CR 3V knapcelle batteri AAA, som kan nemt udskiftes. batterier hører ikke til i husholdningsaffaldet og skal bortskaffes .
Størrelsesguide Se flere detaljer - KLIK HER
Størrelsesguide Batterierne levetid afhænger af driftsformen Hvis LED lys forbliver tændt, er batteriets levetid ca 50 timer i blinkende tilstand og ca. 120 timer ved konstant lys.
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Luumi lampe
Din bedømmelse
Spørgsmål til produktet
© 2015 4hotdogs.com All Rights Reserved.