+45 44 24 44 64

MOVE EASY: hundegodbidder, 125g

MOVE EASY: hundegodbidder, 125g VARENR. Q130004
Pooch & Mutt MOVE EASY godbidder er velsmagende og fyldt med naturlige, stærke aktive ingredienser, der hjælper din hund med at leve et godt og sundt liv. De små kødbens formet godbidder har et lavt kalorie indhold. De er velegnet til træning, da de nemt kan brækkes over i mindre stykker.

Godbidderne indeholder ingen gluten og er ikke tilsat salt eller sukker. Move Easy er velegnet til alle hunde, store og små, unge og gamle.
Pris
33,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


Bonus point Du optjener 7 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

MOVE EASY hundegodbidder en naturlig godbid produceret på de bedste råvarer. De indeholder kylling, hørfrø, hyben (af varianten Rosa canina) og yucca. 

Hørfrø er en naturlig kilde til omega 3, hyben har et højt indhold af antooxidanter og C-vitamin. Videnskabelige undersøgelser har påvist, at hyben af varianten Rosa canina kan fremme komfort og velvære. Yucca er traditionelt blevet brugt af de indfødte amerikanere til deres dyr for at sikre mobilitet.

Pooch & Mutt godbidder er velsmagende og fyldt med naturlige, stærke aktive ingredienser, der hjælper din hund med at leve et godt og sundt liv. De små kødbens formet godbidder har et lavt kalorie indhold. Godbidderne indeholder ingen gluten og er ikke tilsat salt eller sukker.

Alle godbidder fra pooch&Mutt er håndbagte godbidder, fremstillet af naturlige ingredienser, og produceret i England, med omtanke for miljøet. Selve ingredienserne er også råvarer fra England! Pooch & Mutt har vundet “The ethical award” for brugen af naturlige ingredienser og den miljøvenlige produktion.

 

Yderligere information

Yderligere information

Producent Pooch&Mutt
Vægt 125g
Materiale Indhold: Havre, ris, rug, kylling, olie & fedt, gærekstrakt, højrfrø, hybenrose, yucca og rosmarinekstrakt.
Bemærkning Analyse: Råprotein 19% Råolie og -fedt 15% Råfibre 2% Råaske 4%
Smag Kylling
Størrelsesguide -
Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér