MOVE EASY: hundegodbidder, 125g

På lager
VARENR
Q130004
Pooch & Mutt MOVE EASY godbidder er velsmagende og fyldt med naturlige, stærke aktive ingredienser, der hjælper din hund med at leve et godt og sundt liv. De små kødbens formet godbidder har et lavt kalorie indhold. De er velegnet til træning, da de nemt kan brækkes over i mindre stykker. Godbidderne indeholder ingen gluten og er ikke tilsat salt eller sukker. Move Easy er velegnet til alle hunde, store og små, unge og gamle.
33,00 DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til product

MOVE EASY hundegodbidder en naturlig godbid produceret på de bedste råvarer. De indeholder kylling, hørfrø, hyben (af varianten Rosa canina) og yucca. 

Hørfrø er en naturlig kilde til omega 3, hyben har et højt indhold af antooxidanter og C-vitamin. Videnskabelige undersøgelser har påvist, at hyben af varianten Rosa canina kan fremme komfort og velvære. Yucca er traditionelt blevet brugt af de indfødte amerikanere til deres dyr for at sikre mobilitet.

Pooch & Mutt godbidder er velsmagende og fyldt med naturlige, stærke aktive ingredienser, der hjælper din hund med at leve et godt og sundt liv. De små kødbens formet godbidder har et lavt kalorie indhold. Godbidderne indeholder ingen gluten og er ikke tilsat salt eller sukker.

Alle godbidder fra pooch&Mutt er håndbagte godbidder, fremstillet af naturlige ingredienser, og produceret i England, med omtanke for miljøet. Selve ingredienserne er også råvarer fra England! Pooch & Mutt har vundet “The ethical award” for brugen af naturlige ingredienser og den miljøvenlige produktion.

 

Specifikation
Producent Pooch&Mutt
Vægt 125g
Materiale Indhold: Havre, ris, rug, kylling, olie & fedt, gærekstrakt, højrfrø, hybenrose, yucca og rosmarinekstrakt.
Bemærkning Analyse: Råprotein 19% Råolie og -fedt 15% Råfibre 2% Råaske 4%
Smag Kylling
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:MOVE EASY: hundegodbidder, 125g
Din bedømmelse
© 2015 4hotdogs.com All Rights Reserved.