+45 44 24 44 64

N Naturals Adult Laks-2kg

N Naturals Adult Laks-2kg VARENR. RM25000202-2kg
Naturea NATURALS Adult laks – all breeds er produceret efter det biologisk hensigtsmæssige hensyn, med animalsk protein som udgør den største andel, fri for hormoner, majs, hvede, soja og gluten.
Vejledning
Pris
159,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


Bonus point Du optjener 32 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Naturea Naturals Hundefoder med laks er til voksne hunde. Foderet er baseret på frisk/fersk lammekød, brune ris, grøntsager, frugter og urter.

Naturea NATURALS indeholder ingen GMO (genmodificerede organismer).

Naturea’s ingredienser og foder er aldrig konserveret med Ethoxyquin eller andre kemiske konserveringsmidler. Ethoxyquin er almindelig brugt til konservering af fiskeprodukter, som producers på verdensplan, og som benyttes i det meste dyrefoder.

Naturea’s ingredienser og foder er aldrig konserveret med BHA/BHT eller andre kemiske konserveringsmidler. Alle Naturea’s ingredienser er konserveret med E-vitamin.

Naturea's ingredienser er godkent til human ernæring for stærkere muskler, brune ris for sunde fibre og energi samt grønsager for immunforsvar. Der er Omega 3 og 6 for en sund pels og hud, Glukosamin og Chondroitin for led og knogler, Taurin for et sundt hjerte

Naturea's produkter indeholder ingen majs, hvede, soja, gluten, animalske biprodukter, renderet animalsk fedt, kunstige konserveringsmidler, er ikke tilsat sukker, kunstige smagsforstærkere, farvestoffer eller GMO.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Naturea Natureals
Vægt 2kg
Materiale Sammensætning: fersk udbenet laks (20%), brune ris (20%), laksekødmel (18%), renset kyllingefedt (10%), hydrolyseret laks (3%), bryggeriær, kartoffel, glucosamin (min. 500mg / kg), chondroitinsulfat (min.500mg / kg), æbler, gulerødder, græskar, spinat, bl
Bemærkning Analytiske bestanddele: Råprotein 28%, råfedt 17%, råfibre 2,5%, råaske 7%, NFE 30%, fugt x%, Omega 6 3,0%, Omega 3 0,95%, kalcium 1,5%, fosfor 1%, ME 3950 kcal / kg.
Hundetyper Junior, Voksen, Kastrereret, Kløe, Kræsen, Mat pels, Overvægtig, Steriliseret, Undervægtig
Størrelsesguide

Fodringsvejledning

Vi anbefaler at bruge følgende tabel som en indledende retningslinje og derefter overvåge din hunds vægt og justere den daglige ration med hundens behov. 
Bemærk venligst, at hver hund har individuelle egenskaber og individuelt stofskifte, og foderbehovet vil derfor variere ud fra bl.a. race, miljø, aktivitetsniveau og alder. 
Meget vigtigt: Husk at din bedste ven altid skal have adgang til friskt og rent vand!


 

Se teknisk beskrivelse KLIK HER


Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér