+45 44 24 44 64

Naturea lam hundegodbid 80g

Naturea lam hundegodbid 80g VARENR. RM35000105
Lækker blød godbid med frisk lam af 100% naturlige ingredienser uden brug af tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. 88% friskt kød og fisk gør godbidderne let fordøjelige, lavt fedtindhold og vigtigst af alt, super lækker.

Guide
Pris
29,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


Bonus point Du optjener 6 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Lækker blød godbid med frisk lam af 100% naturlige ingredienser uden brug af tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. 88% friskt kød og fisk gør godbidderne let fordøjelige, lavt fedtindhold og vigtigst af alt, super lækker
Yderligere information

Yderligere information

Producent Naturea Natureals
Vægt 100g
Materiale Frisk lam, frisk kylling, frisk svinelever, frisk fisk, æble, pære, linser, tang, chondroitin (1000mg/kg), glucosamin (1500mg/kg), zinc (665mg/kg)
Bemærkning Typisk analyse: Råprotein 32%, råfedt 8%, råfiber 1%, råaske 9,5%, fugtighed 20%, Omega 3&6 0,35%, kalcium, 1,1%, fosfor 1,23%
Smag Lam
Størrelsesguide Naturea hundegodbidder er lavet af 100% naturlige ingredienser uden brug af tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Lækker semiblød gødbid, der gør dem letfordøjelige, lavt fedtindhold og vigtigst af alt, super lækker! Brug Naturea godbidder hver dag til træning, aktivering eller blot for at gøre din hund glad.
Bedømmelser

Bedømmelser 1 item(s)

Populære godbidder i fin størrelse til træning
Super fine godbidder i en ideel størrelse til træning og aktivering (passer fint i aktivitetslegetøj). Vores hund elsker dem. De er medium bløde og sætter sig ikke i tænderne, som mange af de godbidder baseret på tørret kød, hvilket er smart i en træningssituation. Ekstra bonus er at de ikke lugter særligt og ikke krummer det store i lommerne.
Kvalitet
Pris
Værdi
Review by MKristensen / (Indsendt den 09/12/2017)

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér