+45 44 24 44 64

Naturea Naturals Small Breed Tunfisk, 7kg

Naturea Naturals Small Breed Tunfisk, 7kg VARENR. RM25000407
Naturea Naturals Small Breed Tunfisk er velegnet til mindre hunde, foderet er i små bidder, der er yderst velsmagende. Foderet indeholder Tun og brune ris, samt et mix af sunde grøntsager. Tunens næringsrige røde kød er rig på vitaminer og aminosyrer. En fantastisk kilde til de fedtsyrer, som er med til at styrke muskler og led. Posen indeholder 7 kg
Læs mere om indhold - KLIK HER
Pris
469,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


Bonus point Du optjener 94 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Naturea Naturals Small Breed Tunfisk er velegnet til mindre hunde, det er små bidder, der er yderst velsmagende. Foderet indeholder Tun og brune ris, samt et mix af sunde grøntsager. Tunens næringsrige røde kød er rig på vitaminer og aminosyrer. En fantastisk kilde til de fedtsyrer, som er med til at styrke muskler og led. 

Denne single-protein-opskrift er ideel for hunde med tendens til allergi for laks, kylling eller andre kødtyper.

Naturea NATURALS er produceret efter det biologisk hensigtsmæssige hensyn, med animalsk protein som udgør den største andel, fri for hormoner, majs, hvede, soja og gluten. Ved at bruge friskt kød (med ”aldrig-frosset-hypermoderne” teknologi) tilføres den ernæringsmæssige værdi den bedste optagelighed og den bedste bevarelse af alle vitaminer og aminosyrer. 

Naturea NATURALS er foderet til at holde din bedste ven sund og stærk. Den stærke sammensætning hjælper med at bevare din hunds naturlige immunforsvar. Naturea NATURALS indeholder ingen GMO (genmodificerede organismer).

Naturea’s ingredienser og foder er aldrig konserveret med Ethoxyquin eller andre kemiske konserveringsmidler. Ethoxyquin er almindelig brugt til konservering af fiskeprodukter, som producers på verdensplan, og som benyttes i det meste dyrefoder.

Naturea’s ingredienser og foder er aldrig konserveret med BHA/BHT eller andre kemiske konserveringsmidler. Alle Naturea’s ingredienser er konserveret med E-vitamin.

Læs mere om dette foder (På engelsk) : KLIK HER

F
odrings vejledning

Hundens vægt 0,5 kg 1 kg 2 kg 4 kg 6 kg  8 kg 10 kg
Mindre aktiv hund 14 g 23 g 39 g 66 g 89 g  110 g  130 g
Aktiv hund 16 g 27 g 45 g 76 g 103 g 128 g 151 g
Meget aktiv hund 20 g 33 g 55 g 93 g 126 g 159 g 185 g

Husk, angivelserne er vejledende, husk at at give din hund foder efter behov, og at der altid er adgang til frisk vand.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Naturea Natureals
Vægt 7kg
Materiale Frisk tun, brune ris, ærter,
Bemærkning Råprotein 29%, råfedt 19%, råfibre 3.5%, råaske 7%, NFE 32.5%, vand 9%, Omega 6 2.8%, Omega 3 0.75%, Calcium 1.15%, Phosphorus 0.95%, ME 4100 kcal/kg.
Hundetyper Junior, Voksen, Allergi, Kløe, Kræsen, Mat pels, Meget aktiv, Overvægtig, Undervægtig, Vægt 1-10 kg
Størrelsesguide Frisk tun, brune ris, ærter, hydrolyseret tun, risprotein, renset kyllingefedt (uden kyllingeprotein), ærteprotein, hydrolyseret fisk, ølgær, hørfrø, æblepulp, gulerødder, græskar, spinat, tranebær, havalger, glucosamin (500 mg/kg), chondroitin sulphate (250 mg/kg), MOS, FOS, yucca schidigera extract, oregano, rosemarin, persille, salvie.
Bedømmelser

Måske vil du også være interesseret i disse produkter

Skåleunderlag med katte

Skåleunderlag med katte

39,00 DKK
Skåleunderlag med hunde

Skåleunderlag med hunde

39,00 DKK
Drikkeflaske til hund

Drikkeflaske til hund

109,00 DKK
Foderskål underlag, blåt

Foderskål underlag, blåt

149,00 DKK

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér