Naturea Naturals Small Breed Tunfisk, 2kg

På lager
VARENR
RM25000402
Naturea Naturals Small Breed Tunfisk er velegnet til mindre hunde, det er små bidder, der er yderst velsmagende. Foderet indeholder Tun og brune ris, samt et mix af sunde grøntsager. Tunens næringsrige røde kød er rig på vitaminer og aminosyrer. En fantastisk kilde til de fedtsyrer, som er med til at styrke muskler og led. Posen indeholder 2 kg
189,00 DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til product

Naturea Naturals Small Breed Tunfisk er velegnet til mindre hunde, det er små bidder, der er yderst velsmagende. Foderet indeholder Tun og brune ris, samt et mix af sunde grøntsager. Tunens næringsrige røde kød er rig på vitaminer og aminosyrer. En fantastisk kilde til de fedtsyrer, som er med til at styrke muskler og led. 

Denne single-protein-opskrift er ideel for hunde med tendens til allergi for laks, kylling eller andre kødtyper.

Naturea NATURALS er produceret efter det biologisk hensigtsmæssige hensyn, med animalsk protein som udgør den største andel, fri for hormoner, majs, hvede, soja og gluten. Ved at bruge friskt kød (med ”aldrig-frosset-hypermoderne” teknologi) tilføres den ernæringsmæssige værdi den bedste optagelighed og den bedste bevarelse af alle vitaminer og aminosyrer. 

Naturea NATURALS er foderet til at holde din bedste ven sund og stærk. Den stærke sammensætning hjælper med at bevare din hunds naturlige immunforsvar. Naturea NATURALS indeholder ingen GMO (genmodificerede organismer).

Naturea’s ingredienser og foder er aldrig konserveret med Ethoxyquin eller andre kemiske konserveringsmidler. Ethoxyquin er almindelig brugt til konservering af fiskeprodukter, som producers på verdensplan, og som benyttes i det meste dyrefoder.

Naturea’s ingredienser og foder er aldrig konserveret med BHA/BHT eller andre kemiske konserveringsmidler. Alle Naturea’s ingredienser er konserveret med E-vitamin.

Læs mere om dette foder (På engelsk) : KLIK HER

F
odrings vejledning

Hundens vægt 0,5 kg 1 kg 2 kg 4 kg 6 kg  8 kg 10 kg
Mindre aktiv hund 14 g 23 g 39 g 66 g 89 g  110 g  130 g
Aktiv hund 16 g 27 g 45 g 76 g 103 g 128 g 151 g
Meget aktiv hund 20 g 33 g 55 g 93 g 126 g 159 g 185 g

Husk, angivelserne er vejledende, husk at at give din hund foder efter behov, og at der altid er adgang til frisk vand.

Specifikation
Size Guide Link Læs mere om indhold - KLIK HER
Producent Naturea Natureals
Vægt 2kg
Materiale Frisk tun, brune ris, ærter,
Bemærkning Råprotein 29%, råfedt 19%, råfibre 3.5%, råaske 7%, NFE 32.5%, vand 9%, Omega 6 2.8%, Omega 3 0.75%, Calcium 1.15%, Phosphorus 0.95%, ME 4100 kcal/kg.
Hundetyper Junior, Voksen, Allergi, Kløe, Kræsen, Mat pels, Meget aktiv, Overvægtig, Undervægtig, Vægt 1-10 kg
Størrelsesguide Frisk tun, brune ris, ærter, hydrolyseret tun, risprotein, renset kyllingefedt (uden kyllingeprotein), ærteprotein, hydrolyseret fisk, ølgær, hørfrø, æblepulp, gulerødder, græskar, spinat, tranebær, havalger, glucosamin (500 mg/kg), chondroitin sulphate (250 mg/kg), MOS, FOS, yucca schidigera extract, oregano, rosemarin, persille, salvie.
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Naturea Naturals Small Breed Tunfisk, 2kg
Din bedømmelse
© 2015 4hotdogs.com All Rights Reserved.