+45 44 24 44 64

NeVet - mod adfærdsproblemer

NeVet - mod adfærdsproblemer VARENR. 25ve12
- til den humørsyge.
NeVet fra VetCur Biotec er tilskudsfoder til hunde. NeVet er nøje afstemt til at supplere en afbalanceret ernæring af din hunds neurologiske og hormonelle system.
Dosering
Pris
228,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


Bonus point Du optjener 46 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

- til den humørsyge.
NeVet fra VetCur Biotec er tilskudsfoder til hunde. NeVet er nøje afstemt til at supplere en afbalanceret ernæring af din hunds neurologiske og hormonelle system.

Hvad gør NeVet? NeVet er ganske enkelt foder, der forsyner hunden med de næringsstoffer kroppen har ekstra brug for i forbindelse med psykiske udfordringer i livet. Hunden lever et liv meget langt fra det den evolutionært er tilpasset. Dette liv kræver utroligt meget mentalt og emotionelt af hunden, for at den kan klare vores menneskeskabte hverdag. For sociale og floklevende dyr som hunden kan isolation, ændring i flokkens struktur, begrænset fysisk aktivitet og generelt manglende forståelse for hundens basale psykiske behov, medføre stress i nerve- og hormonsystemets fine biokemi. Det kan resultere i en lang række problemstillinger relateret til adfærden, immunsystemet, hormonelle ubalancer, endokrine dysfunktioner osv, fordi stressen medfører et merforbrug af visse næringsstoffer, som så kommer til at mangle andetsteds i kroppen.

Hvorfor kan det være nødvendigt at give et tilskud som NeVet? I perioder, hvor “styreorganet” skal arbejde ekstra, har kroppen brug for ekstra næringsmæssige byggesten. Disse byggesten er afstemt til specifikke biologi og behov.

TIP: når nytåret står for døren NeVet kan med fordel gives i fuld dosering 1 måned før nytår, så hunden får fyldt dens “næringsstof tanke” op i god tid.

Yderligere information

Yderligere information

Indhold 500 ml
Holdbarhed -
Materiale Økologisk Rapsolie, gær, kalk, havre spirer, damiana, schizandra, hønsegræs, gurkemeje, humle, kalk, citrongræs, pomerans, jasmin, passionsblomst, prikbladet perikum, pimpinelle.
Bemærkning Råfedt 97.3%, Råprotein 0.20%, Træstof 0.30%, Råaske 0.0%
Producent VetCur
Størrelsesguide

Dossering
< 4 kg 5 ml = 1 teske
5-14 kg 7,5 ml = 1,5 teske
15-29 kg 10 ml = 2 teske
30-59 kg 12,5 ml = 2,5 teske
> 60 kg 15 ml = 3 teske

Produktet iblandes foderet. 

Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér