+45 44 24 44 64

Nina Ottosson CatPyramide

Nina Ottosson CatPyramide VARENR. K274271Y
Den populære Nina Ottosson Aktivitets Pyramide i en meget lille udgave til katte. Godbidder / tørkost hældes i Cat Pyramide og Katten skal arbejde med poter og snude for at få maden ud. Aktivitets Pyramiden kan købes i én str. og 2 farver.
Pris
69,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

69,00 DKK

Bonus point Du optjener 14 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Den populære Nina Ottosson Aktivitets Pyramide i en meget lille udgave til katte. Godbidder / tørkost hældes i Cat Pyramide og Katten skal arbejde med poter og snude for at få maden ud. Aktivitets Pyramiden kan købes i én str. og 2 farver. Den sjove aktivitetspyramide giver timers leg-selv og er det bedste middel mod kedsomhed. Katten belønnes sporadisk, når godbidderne falder ud af et hul i siden - der skal arbejdes for sagen. Pyramiden kan f.eks. benyttes til meget madglade katte, der skal arbejde for deres almindelige tørkost. Småtspisende katte kan også have glæde af pyramiden, idet pyramiden gør foderet mere spændende. Pyramiden er lavet af hårdt plast.
Yderligere information

Yderligere information

Producent Nina Ottosson
Størrelse legetøj -
Bemærkning -
Størrelsesguide -
Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér