+45 44 24 44 64

ORIJEN Free-run Duck hundegodbidder 92g

ORIJEN Free-run Duck hundegodbidder 92g VARENR. ORIFDT012a
Orijen hundegodbidder med and - når kun det bedste er godt nok. ORIJEN FREE-RUN DUCK hunde-godbidder laves af 100% and, og er fuldstændigt fri for kulhydrater. Brug Orijen Free-run duck godbidderne som en sund beløning - med kun 4 kalorier i hver godbid kan du roligt forkæle din hund. Læs mere under billedet.
Indhold
Pris
99,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


Bonus point Du optjener 20 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Orijen hundegodbidder med and - når kun det bedste er godt nok. ORIJEN FREE-RUN DUCK  hunde-godbidder laves af 100% and, og er fuldstændigt fri for kulhydrater. Brug Orijen Free-run duck godbidderne som en sund beløning - med kun 4 kalorier i hver godbid kan du roligt forkæle din hund.

Orijen hundegodbidder med and er et ægte Single-Source produkt, der udelukkende indeholder 100% frilands Ontario and der leveres FRISK (nedkølet, ingen konservering), eller RÅT (lynfrosset, ingen konservering) hvorefter de nænsomt frysetørres.

ORIJEN Free-run Duck er produceret af 100% frisk and (og intet andet!), der nænsomt frysetørres for at bevare deres naturlige smag, som din hund vil elske.

Frysetørrede ORIJEN godbidder laves uden opvarmning, så de bevarer hele den naturlige smag samt al næringen fra de autentisk friske ingredienser. Dette betyder at kun vand fjernes fra de friske ingredienser, der efterlades med al deres smag og næring i koncentreret form, hvilket giver din hund en smagsoplevelse den vil elske.

Ulig noget andet hunde- eller kattemad, matcher ORIJENs friske regionale ingredienser den naturlige kost, og leverer næringsstoffer i deres mest friske, naturlige og nærende form.

Det prisvindende køkken ligger i hjertet af Alberta’s frugtbare farm- og ranchland, der udgør både inspirationen og er hjemstedet for vores verdensklasse ingredienser, dyrket af gårdejere vi danner direkte partnerskaber med. 

Alle ingredienser er friske lokale ingredienser som er fisket, ranchet eller dyrket på bæredygtig vis, af folk vi kender og stoler på, og herefter leveret direkte

Alt ingredienser i Orijen godbidderne er godkendt til menneskebrug. 

Yderligere information

Yderligere information

Producent Orijen
Vægt 92g
Materiale Frisk and (70%), frisk andelever (30%).
Bemærkning Analyse: Rå protein, 43 %, Fedt, 37 %, Rå fiber 1 %, Vand 5 %
Smag And
Størrelsesguide

Frisk and (70%), frisk andelever (30%).


Analyse: Rå protein 43 %, Fedt: 37 %, Rå fiber:1 %, Vand5:  %

Bedømmelser

Måske vil du også være interesseret i disse produkter

ACANA hundefoder Grasslands 11,4kg

ACANA hundefoder Grasslands 11,4kg

629,00 DKK
ACANA hundefoder Grasslands 2 kg

ACANA hundefoder Grasslands 2 kg

249,00 DKK
ACANA hundefoder Ranchlands 2 kg

ACANA hundefoder Ranchlands 2 kg

259,00 DKK
ACANA hundefoder Ranchlands 11,4 kg

ACANA hundefoder Ranchlands 11,4 kg

659,00 DKK
ACANA hundefoder LIGHT & FIT 2 kg

ACANA hundefoder LIGHT & FIT 2 kg

199,00 DKK

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér