+45 44 24 44 64

Oster PRO 600i klippemaskine

Oster PRO 600i klippemaskine VARENR. K273240
Oster PRO 600i klippemaskine er batteridrevet og dermed er der ingen ledning, der generer under klipningen. Den er velegnet til den lette klipning, f.eks ved poter, ører eller lignende. Den ergonomisk designede letvægtsklipper har en blød og behagelig gummicoating på ydersiden. Det sikre et godt greb og gør den behagelig at holde ved. Der medfølger bl.a. afstandsskær til klipperen.
Pris
1.659,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


Bonus point Du optjener 332 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Oster PRO 600i klippemaskine er batteridrevet og dermed er der ingen ledning, der generer under klipningen. Den er velegnet til den lette klipning, f.eks ved poter, ører eller lignende. Den ergonomisk designede letvægtsklipper har en blød og behagelig gummicoating på ydersiden. Det sikre et godt greb og gør den behagelig at holde ved. Der medfølger bl.a. afstandsskær til klipperen. Den medium kraftige motor i Oster PRO 600i klippemaskine klipper med 4.200 SPM (slag pr. minut). Den er udstyret med et Li-io batteri som holder den kørrende i op til 2 timer på en opladning. Fuld opladning tager ca. 2 timer. Oster PRO 600i klippemaskine skærsystem kan du justere til fem længder med et enkelt skær, hvor en justerbar ring indikerer skærets placering. Der medfølger fire professionelle afstandsstykker i rustfrit stål til afstandene: 3, 6, 9 og 13 mm.
Yderligere information

Yderligere information

Producent Oster
Indhold -
Materiale -
Holdbarhed -
Bemærkning -
Størrelsesguide -
Bedømmelser

Måske vil du også være interesseret i disse produkter

B&B Økologisk Conditioner, Rose

B&B Økologisk Conditioner, Rose

Specialpris 33,15 DKK

Pris: 39,00 DKK

BUSTER Svinehårsbørste til hund

BUSTER Svinehårsbørste til hund

65,00 DKK
FURminator Hund, Langhåret

FURminator Hund, Langhåret

199,00 DKK

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér