+45 44 24 44 64

Petkit Pet Activity Monitor,

Petkit Pet Activity Monitor, VARENR. PC4401x
Petkit Pet Activity Monitor er en aktivitetsmåler til din hund.
Den lille enhed, som kun vejer 8 gram og ikke fylder mere end en mønt, sættes fx i hundens halsbånd og så måler den hele tiden hundens aktivitet og søvnrytme.
Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Pris
549,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

549,00 DKK

Bonus point Du optjener 110 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Ved du, hvor meget motion din hund får og dermed hvor meget energi den bruger? Det ved du, hvis du bruger Petkit Pet Activity Monitor. Petkit er den meget lille og smarte aktivitetsmåler, der holder øje med din hunds aktivitetsniveau og søvnrytme, og med en smart app kan du nemt se din hunds aktivitet og få et indblik i dens færden. Du kan se hvordan den opfører sig om natten, eller du kan bruge Petkit Pet Activity Monitor, hvis din hund skal tabe sig og du gerne vil holde styr på hundens aktivitet og dermed, hvor meget foder du evt. skal bruge.

Petkit Pet Activity Monitor sættes fast i din hunds halsbånd og så opsamler den hele tiden data, time for time hver eneste dag, og den kan samle data for op til en uge af gangen. Petkit Pet Activity Monitor har Bluetooth og du kan på den måde synkronisere med en app på din smartphone. Med den app, som du kan hente til både iPhone og Android via dette link, kan du så se, hvordan din hunds færden har været, hvordan dens søvnrytme er og mange andre ting. Bluetooth teknologien i Petkit, som er version 4.0, er kun aktiv når du synkroniserer. Bluetooth bruger altså kun strøm når du skal synkronisere, hvilket er med til at give lang levetid på batteriet - op til ca. 4 måneder! Petkit Pet Activity Monitor bruger et CR2032 batteri.

For at hunden kan have monitoren på hele tiden, også i regnvejr, under svømmeturen eller hvor hunden nu ellers har lyst at muntre sig, så er Petkit Pet Activity Monitor produceret på en måde, så den er både vandtæt og støv afvisende (IP67). Størrelsen på Petkit gør også at den ikke generer hunden i dens aktiviteter. Monitoren måler kun 31 mm i diameter, er kun 8,9 mm tyk og vejer ikke mere end 8 g. Hunden vil altså ikke bemærke at den har Petkit Pet Activity Monitor på.

Petkit Pet Activity Monitor kan købes i 2 farver: i en diskret stilren hvid og i en smart pink farve. Den har et fint aftryk af en pote på den ene side og leveres i en meget fin æske, hvor du også finder vejledning til, hvordan du monterer den. Den fine æske gør også Petkit Pet Activity Monitor til en oplagt gave til en hundeelsker du gerne vil give er helt eksklusiv gave!

Husk at du skal downloade en app til din smartphone, som du skal bruge sammen med Petkit Pet Activity Monitor. Du kan downloade app’en til både iPhone og Anroid her!

Yderligere information

Yderligere information

Producent Petkit
Størrelse m.m En str.
Bemærkning -
Størrelsesguide Diameter: 31 mm Tykkelse: 8,9 mm Vægt: 8 g Vandtæt og støvafvisende (IP67) Batterilevetid: ca. 4 mdr.
Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér