Webshoppen er åben 24/7 og alle online ordrer sendes som normalt.

Se månedens tilbud - KLIK HER

Click and collect - vi har åbent for afhentning tirsdag-fredag 9-15

Presmonteret gitter 105 cm høj-sort

IKKE PÅ LAGER
VARENR
SP50916
Det er en rigtig god ide at anskaffe et hundegitter, hvis der er områder i huset, hvor man ikke ønsker hunden skal have adgang. Gitteret monteres uden brug af skruer og passer i åbninger fra 73 - 80 cm.
Log ind og optjen 29,95 point Opret en konto og optjen 29,95 point i bonus ved køb af produktet
599,00 DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet
Ekstra højt hundegitter - efterlader ingen mærker i karmen. Det er en rigtig god ide at anskaffe et hundegitter, hvis der er områder i huset, hvor man ikke ønsker hunden skal have adgang. Det kan være, at hunden er rigtig våd efter en løbetur i skoven og skal blive i bryggerset, indtil den er tør, eller at man ikke ønsker, at hunden skal have adgang til badeværelset, køkkenet eller lignende. Et hundegitter er også en god foranstaltning, hvis man har små børn og hund sammen. Et lille barn kan ikke altid forstå en hunds signaler og omvendt. Her kan et hundegitter være en god ide – både for hundens og barnets skyld. Det presmonterede gitter monteres i døråbningen via pres, hvilket betyder, at man ikke behøver skrue i væggen eller dørkarmen - gitteret kan også nemt fjernes, hvis man f.eks skal på besøg hos andre eller på ferie og gerne vil medbringe gitteret. En indikator på gitteret viser til enhver tid, om det er korrekt monteret.
Specifikation
Size Guide Link Størrelse og mål
Producent Scandinavian Pet Design
Størrelse m.m sort
Størrelsesguide Gitteret er 105 cm højt, hvilket især gør det egnet til mellemstore og store hunde. Gitteret kan monteres i åbninger, der måler fra 73cm og op til 80cm. Man kan derudover købe ekstra forlængere, som gør at gitteret kan monteret i åbninger helt op til 120cm.
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Presmonteret gitter 105 cm høj-sort
Din bedømmelse
Spørgsmål til produktet
© 2015 4hotdogs.com All Rights Reserved.