+45 44 24 44 64

Pronature hundefoder med and-2,72kg

Pronature hundefoder med and-2,72kg VARENR. BMG00214182
Pronature hundefoder med and og appelsin er en ernærings rigtig og meget velsmagende variant. Hundefoderet er kornfrit og har et højt indhold af protein og fedt.
Indhold:
Pris
179,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


Bonus point Du optjener 36 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Pronature hundefoder med and og appelsin er en ernærings rigtig og meget velsmagende variant. Hundefoderet er kornfrit og har et højt indhold af protein og fedt.

Foderet indeholder appelsin, der har et højt indhold af beskyttende vitamin-A, B og C . Appelsin indeholder mere kalcium end andre frugter, hvilket er grunden til at den kan styrke immunforsvaret.

Foderet indeholder kamille: der takket være de betændelseshæmmende egenskaber kan hjælpe mod de fleste småsygdomme samt fremme fordøjelsen og virke afstressende.

Indholdet af aloe vera: afhjælper fordøjelsesproblemer, forstoppelse, et svagt immunforsvar, betændelse, infektioner og bestemte former for kræft og reducerer desuden blodsukkerniveauet, hvilket gør aloe vera god til hunde med diabetes.

Foderet indeholder ingen korn: Passer godt til hundes korte tarmsystem, der er tilpasset omsætningen af en kost, der har et højt indhold af protein og fedt. No Grain varianten er især velegnet når der er behov for at hjælpe fordøjelsen på vej.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Pronature
Vægt 2,72kg
Materiale Fisk (19%) Tørret kylling, tørret kartofler, kyllingefedt, tørret sild ( kilde til DHA) Appelsinpulp: 7% søde kartofler, frugter og krydderier
Bemærkning Råprotein: 30%, råfedt: 20%, Vandindhold: 10%, råfiber: 4%, Råaske: 8,5%
Hundetyper Junior, Voksen, Senior, Allergi, Kastrereret, Kløe, Kræsen, Mat pels, Meget aktiv
Størrelsesguide

Frisk and, tørret kylling, tørret kartofler, kyllingefedt, tørret sild, mehaden fiskemel, appelsin pulp, søde kartofler, frugtblanding, tørret presset tomat, tørret roepulp, celloluse pulver, risklid, hirse, hele hørfrø, salt, kalciumkarbonat, tørgær, tørret cikorierod, rejer og krabber, grønlæbede muslinger, avocado, quinoa, tørret kelp, tørret lucerne, tørret japansk grøn te, urteblaning, tørret rosmarin, tørret persille, tørrede mynteblade, bukkehorn, tørret spinat, tørret brocoli, tørret blomkål


Foderet er rig på:
Vitamin-E og C og beta-karoten med kelaterede mineraler der kan styrke immunforsvaret.
Naturlige fiberkilder som f.eks. tomat og tørret roepulp fremmer passagen i tarmkanalen og fordøjelsen.
En enestående blanding af japansk grøn te-ekstrakt, letopløseligt vitamin-C, cellulose og grøn mynte kan give en frisk ånde og god mundhygiejne.
Naturligt konserveret med rosmarin og tocoferol (en kilde til vitamin-E).

 

Bedømmelser

Måske vil du også være interesseret i disse produkter

Pronature hundefoder og foderspand

Pronature hundefoder og foderspand

Fra: 150,00 DKK

Til: 180,00 DKK

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér