Webshoppen er åben 24/7 og alle online ordrer sendes som normalt.

Se månedens tilbud - KLIK HER

Click and collect - vi har åbent for afhentning tirsdag-fredag 9-15

Ravhalsbånd til korthårede hunde

På lager
VARENR
10el01
Rav halsbånd til korthårede hunde til ugiftig bekæmpelse af skovflåter. Halsbåndet består af rækker med 3 stykker rav separeret af et stykke gummi, halsbåndet lukkes med en elastik, som bindes sammen første gang man sætter halsbåndet på hunden. Rav stykkerne er let slebet men ikke poleret, og farven kan derfor også variere i nuancerne.
Fra
Log ind og optjen 9,90 point Opret en konto og optjen 9,90 point i bonus ved køb af produktet
198,00 DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Rav halsbånd til korthårede hunde til ugiftig bekæmpelse af skovflåter. Halsbåndet består af rækker med 3 stykker rav separeret af et gummistykke,halsbåndet lukkes med en elastik, som bindes sammen første gang man sætter halsbåndet på hunden. Rav stykkerne er let slebet men ikke poleret, og farven kan derfor også variere i nuancerne.

Rav oplades negativ elektrostatisk når det gnider imod visse materialer, f.eks. hundens pels. Selv om det er en lille mængde spænding så afholder det skovflåterne fra at bide. Husk derfor, at det er vigtigt at halsbåndet ikke sidder for stramt rundt om hundens hals. sidder halsbåndet for stramt vil det ikke skabe nogen friktion, og vil derfor ikke medføre nogen spænding, hvorved den ønskede effekt ikke opnås.

Hvis du gnider halsbåndet let mod hundens pels inden du sætter det på, lades det direkte og fungerer med det samme.

OBS: halsbåndet kan ikke afkortes

Specifikation
Size Guide Link Størrelse
Materiale Rav
Størrelsesguide Når du skal tage mål til halsbåndet skal du måle hunden løst rundt om halsen, du skal kunne få et par fingre ind imellem din hund og målebåndet. Længden du får skal du fratrække 2 cm, som gives i elastikken som du sætter halsbåndet fast med. Elastikken giver dig en lille mulighed for at justere længden på halsbåndet. Du skal kunne trække halsbåndet over hovedet på hunden uden at binde det op.
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Ravhalsbånd til korthårede hunde
Din bedømmelse
Spørgsmål til produktet
© 2015 4hotdogs.com All Rights Reserved.