+45 44 24 44 64

Rogz Utility Multipurpose Hundesnor

Rogz Utility Multipurpose Hundesnor VARENR. AROHLMx
Rogz Utility Multipurpose dressur med indvævede reflekstråde og gedigen karabinhage - i 2 forskellige bredder. Hundesnor, der kan afkortes - der er 2 ringe på linen - nyttigt, når du har brug for at holde hunden tæt til dig. Linen kan justeres til længderne : 1,0 / 1,3 / 1,6 m..
Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Pris
139,50 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

139,50 DKK

Bonus point Du optjener 28 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Disse dressurliner er lavet i blødt og holdbart nylon - vask den i hånden, da den kraftige karabinhage kan beskadige maskinen. Fordelen ved Rogz Utility Multipurpose hundesnore er, at den justerbare længde gør, så den kan benyttes til mange formål. Justérbar længde: 1,0 / 1,3 / 1,6 m. Multipurpose hundelinerne fås i 2 bredder: Snake: 16 mm bred. Lumberjack: 25 mm bred. Rogz hundesnoren passer perfekt til Rogz halsbånd og seler. NB: Vi tager forbehold for at visse farver / str. kan være udsolgte. Det beklager vi og håber, at du finder en anden model / farve til din hund.
Yderligere information

Yderligere information

Producent Rogz
Længde 1.80m
Materiale Nylon
Pleje -
Størrelsesguide

Multipurpose hundelinerne er 180 cm lang og fås i 2 bredder:
Medium: Snake: 16 mm bred.
XLarge: Lumberjack: 25 mm bred.

Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér