Ruffwear Swamp Cooler køledækken

På lager
VARENR
Q05402-033X
Ruffwear Swamp Cooler køledækken - holder din hund kølig i sommervarmen og under rigtig varme forhold. Køledækken giver dig også mulighed for at holde din hunden afkølet i pauser ved konkurrencer og udstillinger. Dækkenet kan hjælper din hund til nedkøling idet hundene har svært ved at komme af med varmen. Du skal blot skylle vesten op i koldt vand - vrid den op og giv hunden den på.
Fra
Log ind og optjen 32,25 point Opret en konto og optjen 32,25 point i bonus ved køb af produktet
645,00 DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til product

Ruffwear Swamp Cooler køledækken - holder din hund kølig i sommervarmen og under rigtig varme forhold. Køledækken giver dig også mulighed for at holde din hunden afkølet i pauser ved konkurrencer og udstillinger. Dækkenet kan hjælper din hund til nedkøling idet hundene har svært ved at komme af med varmen.  Du skal blot skylle vesten op i koldt vand -  vrid den op og giv hunden den på. 

Swamp Cooleren køler hunden p.g.a fordampningsprocessen. Derudover reflekterer vesten solens varme stråler. En Swamp Coller er lavet i 3 lag - et yderlag, der reflekterer varmen; et mellemlag, der absorberer vandet, så fordampningsprocessen holdes i gang; og et inderlag, der transporterer køleeffekten ind til hunde og samtidig gør vesten blød og behagelig for hunde at have på. Køledækkenet har en god pasform, det giver hunden stor bevægelsesfrihed, og så er det påsyet reflekser.

Størrelser (brystmål):
XX-Small: 33 - 43 cm.
X-Small: 43 - 56 cm.
Small: 56 - 69 cm.
Medium: 69 - 81 cm.
Large: 81 - 91 cm.
X-Large: 91 - 107 cm.

Specifikation
Size Guide Link Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Producent Ruff Wear
Farve Grå
Materiale En Swamp Coller er lavet i 3 lag - et yderlag, der reflekterer varmen; et mellemlag, der absorberer vandet, så fordampningsprocessen holdes i gang; og et inderlag, der transporterer køleeffekten ind til hunde
Pleje Kan vaskes på skåneprogram med et mildt vaskemiddel, må ikke tørretumbles, bør lufttørre.
Størrelsesguide

Størrelser (brystmål):
XX-Small: 33 - 43 cm.
X-Small: 43 - 56 cm.
Small: 56 - 69 cm.
Medium: 69 - 81 cm.
Large: 81 - 91 cm.
X-Large: 91 - 107 cm.

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Ruffwear Swamp Cooler køledækken
Din bedømmelse
© 2015 4hotdogs.com All Rights Reserved.