+45 44 24 44 64

Sensitive Salmon hundegodbidder, 80g

Sensitive Salmon hundegodbidder, 80g VARENR. Q130009
Sensitive Salmon godbidder fra Pooch & Mutt er en super lækker godbid, der både er velsmagende samtidig med den er kalorie fattig og kornfri - Godbidderne indeholder 75% skotsk laks og har et stort indhold af antioxidanter, Omega 3, vitaminer og mineraler. Laks er nemt for hunden at fordøje og kan have en god effekt på hundens immunforsvar. Der er 30 godbidder i posen, hver godbid er ca 2,5 cm lang, men kan nemt deles i mindre stykker.
Pris
25,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


Bonus point Du optjener 5 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Sensitive Salmon godbidder fra Pooch & Mutt er en super lækker godbid, der både er velsmagende samtidig med den er kalorie fattig og kornfri - Godbidderne indeholder 75% skotsk laks og har et stort indhold af antioxidanter, Omega 3, vitaminer og mineraler. Laks er nemt for hunden at fordøje og kan have en god effekt på hundens immunforsvar.

Der er 30 godbidder i posen, hver godbid er ca 2,5 cm lang, men kan nemt deles i mindre stykker.

Alle godbidder fra pooch&Mutt er håndbagte godbidder, fremstillet af naturlige ingredienser, og produceret i England, med omtanke for miljøet. Selve ingredienserne er også råvarer fra England! Pooch & Mutt har vundet “The ethical award” for brugen af naturlige ingredienser og den miljøvenlige produktion.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Pooch&Mutt
Vægt 80g
Materiale Sensitive salmon er lavet på blandt anden 75% skotsk laks, og godbidderne er rige på præbiotika, omega 3, antioxidanter, vitaminer og mineraler.
Bemærkning Protein 36 %, råolie og fedt: 22%, Råfiber 1.5%, Råaske 12,5%, Omega 6 1,25%, Omega 3 2,17%
Smag Fisk
Størrelsesguide -
Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér