+45 44 24 44 64

Siccaro SUPREME PRO

Siccaro SUPREME PRO VARENR. q30018x
SUPREME PRO fra Siccaro er en fantastisk løsning til våde hunde. SUPREME PRO er en super absorberende hundekåbe, som suger vandet ud af pelsen på din hund efter den er blevet våd. Efter blot 10 minutter har den suget 80 % af fugten i pelsen og efter 20 minutter har du stort set en tør hund. Derudover har den en antibakteriel effekt, som reducerer lugten af våd hund. Hundekåben er nem at give hunden på, og giver samtidig hunden fuld bevægelses frihed. Se mere under billedet.
Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Pris
789,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

789,00 DKK

Bonus point Du optjener 158 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

WetDog Classic fra Siccaro er den mest effektive løsning til våde hunde. WetDog er en super absorberende hundekåbe, som suger vandet ud af pelsen på din hund efter den er blevet våd. Efter blot 10 minutter har den suget 80 % af fugten i pelsen og efter 20 minutter har du stort set en tør hund. Derudover har den en antibakteriel effekt, som reducerer lugten af våd hund.

        


WetDog Classic fra Siccaro - til dig, der leder efter den absolut bedste løsning til at tørre en våd hund efter bad, svømmetur, jagt eller den bare er blevet våd på gåturen:
- Sidder godt på hunden - også efter en rystetur!
- Hundekåben absorberer 80% af fugten fra pelsen inden for 10 minutter.
- Overside i økologisk bambus giver antibakteriel effekt, der reducerer lugt af våd hund.
- Et dansk designet produkt fremstillet i naturlige materialer.
- Kan selvfølgelig både maskinvaskes og tørretumbles.

Siccaro's WetDog anbefales af dyrlæger, jægere, opdrættere, hundetrænere og hundejere verden over. Dens ergonomiske pasform, og de mange størrelser, gør at den passer næsten alle racer helt fra de helt små Chihuahua'er til de store hunde som fx Newfoundelænder.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Siccaro
Farve Blå
Materiale 50% Antibaktiel organisk bambus, 50% Viscose
Pleje Kan vaskes ved 30 grader. kan tørretumbles ved lav temperatur, bør vaskes inden brug
Størrelsesguide

Guide til størrelse:
Guiden er som altid vejledende. Du tager udgangspunkt i hunden ryglængde, og er du i tvivl, fordi din hunds ryglængde ligger midt mellem to størrelser, så vælg den største. Du skal forvente, at WetDog krymper 3-5 % ved vask på 30˚

Størrelse Passer til hunde med ryglængde: Passer til denne race:
Small 28-37cm Cairn Terrier, Gravhund, Papillon, Lhaso Abso
Medium 38-47cm Beagle, Border Collie
Large 48-57cm Boxer, Labrador
X-Large 58-67cm Rottweiler, Schäferhund
XX-Large 68-77cm Leonberger, Berner Sennes
XXX-Large 78-86cm Broholmer, Neufoundlænder

WetDog SUPREME PRO fra Siccaro - til dig, der leder efter den absolut bedste løsning til at tørre en våd hund efter bad, svømmetur, jagt eller den bare er blevet våd på gåturen:  Sidder godt på hunden - også efter en rystetur! Hundekåben absorberer 80% af fugten fra pelsen inden for 10 minutter. Overside i økologisk bambus giver antibakteriel effekt, der reducerer lugt af våd hund. Et dansk designet produkt fremstillet i naturlige materialer. Kan selvfølgelig både maskinvaskes og tørretumbles.

Siccaro's SUPREME PRO anbefales af dyrlæger, jægere, opdrættere, hundetrænere og hundejere verden over. Dens ergonomiske pasform, og de mange størrelser, gør at den passer næsten alle racer helt fra de helt små Chihuahua'er til de store hunde som fx Newfoundelænder.

Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér