+45 44 24 44 64

Siccaro WetDog Hunter

Siccaro WetDog Hunter VARENR. Q30011X
WetDog Hunter fra Siccaro er til dig, der vil have den absolut mest effektive løsning til våde hunde efter jagten. WetDog Hunter er en super absorberende hundekåbe, som suger vandet ud af pelsen på din hund efter den er blevet våd. Efter blot 10 minutter har den suget 80 % af fugten i pelsen og efter 20 minutter har du stort set en tør hund. At hunden straks bliver tør og varm efter jagten er med til at forlænge dens levetid.
Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Pris
789,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

789,00 DKK

Bonus point Du optjener 158 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

WetDog Hunter fra Siccaro er til dig, der vil have den absolut mest effektive løsning til våde hunde efter jagten. WetDog Hunter er en super absorberende hundekåbe, som suger vandet ud af pelsen på din hund efter den er blevet våd. Efter blot 10 minutter har den suget 80 % af fugten i pelsen og efter 20 minutter har du stort set en tør hund. At hunden straks bliver tør og varm efter jagten er med til at forlænge dens levetid.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Siccaro
Farve -
Materiale -
Pleje -
Størrelsesguide

Guide til størrelse:
Guiden er som altid vejledende. Du tager udgangspunkt i hunden ryglængde, og er du i tvivl, fordi din hunds ryglængde ligger midt mellem to størrelser, så vælg den største. Du skal forvente, at WetDog krymper 3-5 % ved vask på 40˚

Small: 28 - 37 cm. (fx Cairn Terrier, Gravhund, Papillon)
Medium: 38 - 47 cm. (fx Beagle, Border Collie)
Large: 48 - 57 cm. (fx Boxer, Labrador)
X-Large: 58 - 67 cm. (fx Rottweiler, Schäfer)
XX-Large: 68 - 77 cm. (fx Leonberger, Berner Sennen)
XXX-Large: 78 - 86 cm. (fx Broholmer, Newfoundlænder)

WetDog Classic fra Siccaro - til dig, der leder efter den absolut bedste løsning til at tørre en våd hund efter bad, svømmetur, jagt eller den bare er blevet våd på gåturen:
- Sidder godt på hunden - også efter en rystetur!
- Hundekåben absorberer 80% af fugten fra pelsen inden for 10 minutter.
- Overside i økologisk bambus giver antibakteriel effekt, der reducerer lugt af våd hund.
- Et dansk designet produkt fremstillet i naturlige materialer.
- Kan selvfølgelig både maskinvaskes og tørretumbles.

Siccaro's WetDog anbefales af dyrlæger, jægere, opdrættere, hundetrænere og hundejere verden over. Dens ergonomiske pasform, og de mange størrelser, gør at den passer næsten alle racer helt fra de helt små Chihuahua'er til de store hunde som fx Newfoundelænder.

Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér