+45 44 24 44 64

Slo-Bowl Mini hundeskål

Slo-Bowl Mini hundeskål VARENR. 7003478x
Hundeskål med Labyrint til aktivering af hunden, samt nedsætte spise hastigheden. The Slo-Bowl™ mini er en naturlig og sund måde at fodere sin hund på. Med Slo-Bowl™ skal hunden arbejde/ lege for at få maden og fodringstiden forlænges. Slo-Bowl™ mini er egnet til alle hunde som har brug for udfordring. Men er særlig velegnet til hunde som har tendens til at spise for hurtigt eller hunde som er overvægtige.
Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Pris
159,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

159,00 DKK

Bonus point Du optjener 32 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

The Slo-Bowl™ mini er en naturlig og sund måde at fodere sin hund på. Med Slo-Bowl™ skal hunden arbejde/ lege for at få maden og fodringstiden forlænges.

Slo-Bowl™ mini er egnet til alle hunde som har brug for udfordring. Men er særlig velegnet til hunde som har tendens til at spise for hurtigt eller hunde som er overvægtige.

Ved at forlænge den tid det tager hunden at spise, mindsker man risikoen for mavedrejning, som kan opstå ved hurtig indtagelse af føde. Samtidig kan hunden nå at mærke en mætheds fornemmelse, som den ellers ikke ville, hvis den spiste med lynets hast. Dette er især vigtig for hunde som har tendens til overvægt.

Lavet af giftfrit og fødevarer godkendt plastik, og har gummi i bunden, så den står fast.


Størrelse:
20 x 20 cm

Højde: 5 cm

Yderligere information

Yderligere information

Størrelse en str.
Producent -
Materiale Lavet af giftfrit og fødevarer godkendt plastik, og har gummi i bunden, så den står fast
Pleje Vaskes i et mildt opvaskemiddel
Størrelsesguide

Skålen er 20 x 20 cm i diameter og har en højde på 5 cm

Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér