Tilda Laura grå hundehalsbånd

På lager
VARENR
10je07
Et smukt hundehalsbånd beklædt med stoffet Tilda. Mønsteret Laura i en varm grå farve med print af små fine rosa blomster er hyggeligt og feminint mønster. Hundehalsbåndet ser yndigt ud, men lad dig ikke narre - det er virkelig sejt! Hundehalsbåndet er nemlig håndlavet, og består af solidt polyester webbing beklædt med originalt Tilda stof Stoffet er behandlet med Scotch Guard for at beskytte mod pletter og snavs
Fra
Log ind og optjen 12,95 point Opret en konto og optjen 12,95 point i bonus ved køb af produktet
259,00 DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til product

Et smukt hundehalsbånd beklædt med stoffet Tilda. Mønsteret Laura i en varm grå farve med print af små fine rosa blomster er hyggeligt og feminint mønster. 

Tilda er grundlagt af den norske designer Tone Finnanger i 1999 og er idag kendt over hele verdenen for de fine mønstre og høje håndværksmæssige kvalitet.

Hundehalsbåndet ser yndigt ud, men lad dig ikke narre - det er virkelig sejt! Hundehalsbåndet er nemlig håndlavet, og består af solidt polyester webbing beklædt med originalt Tilda stof Stoffet er behandlet med Scotch Guard for at beskytte mod pletter og snavs. Alle sømme på halsbåndet, der vil modtage mest tryk (fx fra din hund trækker) er tredobbelt syet sammen med den stærke boksøm, hvilket giver ekstra styrke.

Til halsbåndet fås en matchende line.

Specifikation
Size Guide Link Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Producent Tilda
Farve Grå
Materiale Originalt Tilda stof, behandlet med Scotch Guard.
Pleje Kan håndvaskes i mild sæbe og vand, undgå vaskemiddel med blegestoffer. Må ikke tøretumbles. Regelmæssig svømning især i havvand kan slide og falme stoffet.
Størrelsesguide

Xsmall: halsmål 22-30 cm, 1,5 cm bred
Small: halsmål 27-38 cm, 2 cm bred
Medium: halsmål 33-45 cm, 2 cm bred
Large: halsmål 40-61 cm, 2,5 cm bred

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Tilda Laura grå hundehalsbånd
Din bedømmelse
© 2015 4hotdogs.com All Rights Reserved.