+45 44 24 44 64

Tilda Laura grå hundehalsbånd

Tilda Laura grå hundehalsbånd VARENR. 10je07
Et smukt hundehalsbånd beklædt med stoffet Tilda. Mønsteret Laura i en varm grå farve med print af små fine rosa blomster er hyggeligt og feminint mønster. Hundehalsbåndet ser yndigt ud, men lad dig ikke narre - det er virkelig sejt! Hundehalsbåndet er nemlig håndlavet, og består af solidt polyester webbing beklædt med originalt Tilda stof Stoffet er behandlet med Scotch Guard for at beskytte mod pletter og snavs
Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Pris
259,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

259,00 DKK

Bonus point Du optjener 52 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Et smukt hundehalsbånd beklædt med stoffet Tilda. Mønsteret Laura i en varm grå farve med print af små fine rosa blomster er hyggeligt og feminint mønster. 

Tilda er grundlagt af den norske designer Tone Finnanger i 1999 og er idag kendt over hele verdenen for de fine mønstre og høje håndværksmæssige kvalitet.

Hundehalsbåndet ser yndigt ud, men lad dig ikke narre - det er virkelig sejt! Hundehalsbåndet er nemlig håndlavet, og består af solidt polyester webbing beklædt med originalt Tilda stof Stoffet er behandlet med Scotch Guard for at beskytte mod pletter og snavs. Alle sømme på halsbåndet, der vil modtage mest tryk (fx fra din hund trækker) er tredobbelt syet sammen med den stærke boksøm, hvilket giver ekstra styrke.

Til halsbåndet fås en matchende line.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Tilda
Farve Grå
Materiale Originalt Tilda stof, behandlet med Scotch Guard.
Pleje Kan håndvaskes i mild sæbe og vand, undgå vaskemiddel med blegestoffer. Må ikke tøretumbles. Regelmæssig svømning især i havvand kan slide og falme stoffet.
Størrelsesguide

Xsmall: halsmål 22-30 cm, 1,5 cm bred
Small: halsmål 27-38 cm, 2 cm bred
Medium: halsmål 33-45 cm, 2 cm bred
Large: halsmål 40-61 cm, 2,5 cm bred

Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér