+45 44 24 44 64

Tug-E-Nuff Little Tuggers – Mini American Football Tug

Tug-E-Nuff Little Tuggers – Mini American Football Tug VARENR. T5060428310292
Little Tuggers – Mini American Football Tug er ideel til hunde som elsker at lege med bolde. Den har et stærkt nylon håndtag, og boldens ovale form gør det nemt også for små munde at holde fast i den. Den ovale bold er produceret i giftfri naturgummi. Leveres i assorteret med håndtag i farverne sort, blå og orange
Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Pris
79,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


Bonus point Du optjener 16 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Little Tuggers – Mini American Football Tug er ideel til hunde som elsker at lege med bolde. Den har et stærkt nylon håndtag, og boldens ovale form gør det nemt også for små munde at holde fast i den. Den ovale bold er produceret i giftfri naturgummi.

Leveres i assorteret i farverne sort, blå og orange

Håndtaget er produceret i slidstærkt webbing, den er ikke større end den sagtens kan ligge i lommen. Bolden er 8 cm lang og totalt set er legetøjet ca 30 cm langt.

Yderligere information

Yderligere information

Størrelse en str.
Farve Assorteret
Bemærkning Tug-E-NuffLittle Tuggers – Mini American Football Tug leveres i assorterede farver og måler 30 cm. i længden.
Producent Tug-E-Nuff
Størrelsesguide Bolden er 8 cm lang og totalt set er legetøjet ca 30 cm langt.
Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér