+45 44 24 44 64

Urine Off® hund

Urine Off® hund VARENR. EH30xx
Urine Off® er det eneste produkt, der ikke kun fjerner urinlugt og -pletter, men også nedbryder urinsyren, som er den primære ­udløsningsmekanisme for gentagen “mærkning”.
Vejledning
Pris
49,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

49,00 DKK

Bonus point Du optjener 10 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Urine Off® er det eneste produkt, der ikke kun fjerner urinlugt og -pletter, men også nedbryder urinsyren, som er den primære ­udløsningsmekanisme for gentagen “mærkning”.
Urine Off er ikke en parfume eller cover-up. Urine Off® virker fordi det: - afhjælper dannelsen af urinsyrekrystaller, fjerner de primære instinktuelle mekanismer for ‘afmærkning’.
Urine Off HUND fjerner årsagen til de primære instinktuelle mekanismer for ‘afmærkning’. Som hundeejer er der stor sandsynlighed for, at du har prøvet at rengøre efter et lille "uheld". Ulykkerne sker, og selv om hunden er vores bedste ven, vil de fleste hunde komme til at urinere indendørs mindst en gang i deres liv. Hunde urinerer indendørs af en række forskellige årsager. Hvalpe skal selvfølgelig lære at være stuerene. Men også voksne hunde kan have "uheld" hele deres liv, for eksempel i forbindelse med glæde, eller som en reaktion på frygt for fx støvsugeren, eller et tordenvejr. Uanset årsagen, er du nødt til at sørge for, urinen bliver fjernet effektiv, sådan at det ikke gentager sig. Og det er her Urine Off® kommer ind i billedet;

Urine Off® er det eneste produkt der ikke kun fjerner urinlugt og -pletter men også nedbryder urinsyren, som er den primære udløsningsmekanisme for gentagen “mærkning”. Urine Off® er ikke en parfume eller cover-up.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Urine Off
Farve -
Bemærkning -
Størrelsesguide

Urine Off® virker fordi det:
- afhjælper dannelsen af urinsyrekrystaller, fjerner de primære instinktuelle mekanismer for ‘afmærkning’.
- ikke er en parfume eller et lugtdække – fjerner effektivt alle betydningsfulde elementer af urin! - fjerner urinpletter – selv gamle pletter!
- er sikker at bruge i nærheden af kæledyr og mennesker.
- lever op til EU-standarder for bio-nedbrydelighed

Brugsvejledning: Ryst flasken før brug, og undlad at fortynde.

Bland ikke Urine off med andre rengøringsmidler, da det forringer effekten

- Prøv altid først på et ikke synligt sted for farvesikkerhed.
- Opsug frisk urin med en vandsugende klud eller køkkenrulle.
- Det er nødvendigt at gennembløde de snavsede områder ud over plettens kant. 
- Giv Urine Off tid til at virke: Friske pletter – nogle få minutter. Gamle pletter – dæk pletten over med plastik og lad det virke natten over. Fjern plastikdækken og lad pletten lufttørre. Gentag processen med Urine Off, lad det virke i nogle minutter. Gamle pletter kan kræve flere behandlinger. 

Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér