Webshoppen er åben 24/7 og alle online ordrer sendes som normalt.

Se månedens tilbud - KLIK HER

Click and collect - vi har åbent for afhentning tirsdag-fredag 9-15

Urine Off® hund

På lager
VARENR
EH30xx
Urine Off® er det eneste produkt, der ikke kun fjerner urinlugt og -pletter, men også nedbryder urinsyren, som er den primære ­udløsningsmekanisme for gentagen “mærkning”.
Fra
Log ind og optjen 7,45 point Opret en konto og optjen 7,45 point i bonus ved køb af produktet
149,00 DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Urine Off® er det eneste produkt, der ikke kun fjerner urinlugt og -pletter, men også nedbryder urinsyren, som er den primære ­udløsningsmekanisme for gentagen “mærkning”.
Urine Off er ikke en parfume eller cover-up. Urine Off® virker fordi det: - afhjælper dannelsen af urinsyrekrystaller, fjerner de primære instinktuelle mekanismer for ‘afmærkning’.
Urine Off HUND fjerner årsagen til de primære instinktuelle mekanismer for ‘afmærkning’. Som hundeejer er der stor sandsynlighed for, at du har prøvet at rengøre efter et lille "uheld". Ulykkerne sker, og selv om hunden er vores bedste ven, vil de fleste hunde komme til at urinere indendørs mindst en gang i deres liv. Hunde urinerer indendørs af en række forskellige årsager. Hvalpe skal selvfølgelig lære at være stuerene. Men også voksne hunde kan have "uheld" hele deres liv, for eksempel i forbindelse med glæde, eller som en reaktion på frygt for fx støvsugeren, eller et tordenvejr. Uanset årsagen, er du nødt til at sørge for, urinen bliver fjernet effektiv, sådan at det ikke gentager sig. Og det er her Urine Off® kommer ind i billedet;

Urine Off® er det eneste produkt der ikke kun fjerner urinlugt og -pletter men også nedbryder urinsyren, som er den primære udløsningsmekanisme for gentagen “mærkning”. Urine Off® er ikke en parfume eller cover-up.

Specifikation
Size Guide Link Vejledning
Producent Urine Off
Størrelsesguide

Urine Off® virker fordi det:
- afhjælper dannelsen af urinsyrekrystaller, fjerner de primære instinktuelle mekanismer for ‘afmærkning’.
- ikke er en parfume eller et lugtdække – fjerner effektivt alle betydningsfulde elementer af urin! - fjerner urinpletter – selv gamle pletter!
- er sikker at bruge i nærheden af kæledyr og mennesker.
- lever op til EU-standarder for bio-nedbrydelighed

Brugsvejledning: Ryst flasken før brug, og undlad at fortynde.

Bland ikke Urine off med andre rengøringsmidler, da det forringer effekten

- Prøv altid først på et ikke synligt sted for farvesikkerhed.
- Opsug frisk urin med en vandsugende klud eller køkkenrulle.
- Det er nødvendigt at gennembløde de snavsede områder ud over plettens kant. 
- Giv Urine Off tid til at virke: Friske pletter – nogle få minutter. Gamle pletter – dæk pletten over med plastik og lad det virke natten over. Fjern plastikdækken og lad pletten lufttørre. Gentag processen med Urine Off, lad det virke i nogle minutter. Gamle pletter kan kræve flere behandlinger. 

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Urine Off® hund
Din bedømmelse
Spørgsmål til produktet
© 2015 4hotdogs.com All Rights Reserved.