+45 44 24 44 64

Urine Off® kat

Urine Off® kat VARENR. EK30xx
Urine Off® er det eneste produkt, der ikke kun fjerner urinlugt og -pletter, men også nedbryder urinsyren, som er den primære ­udløsningsmekanisme for gentagen “mærkning”.
Vejledning
Pris
49,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

49,00 DKK

Bonus point Du optjener 10 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Urine Off® er det eneste produkt, der ikke kun fjerner urinlugt og -pletter, men også nedbryder urinsyren, som er den primære ­udløsningsmekanisme for gentagen “mærkning”. Urine Off er ikke en parfume eller cover-up.

Urine Off KAT Indeholder feromon blokering – forhindrer ’afmærkning’.

Alle katteejere har på et tidspunkt oplevet at deres kat har haft et lille "uheld" entet på et tæppe, en stol eller på trægulvet. Det kan være killingens lille uheld eller den ældre kat der skal markere sit territorium, fordi der er kommet et nyt kæledyr i huset. Uanset hvad er katteurin en af de vanskeligste væsker at fjerne, idet den er meget koncentreret og kan ødelægge gulve og møbler. Desuden kan lugten være meget svær at fjerne fra tekstiler.

Kattens urin er meget stærk, blandt andet fordi katte ikke drikker helt så meget vand i sammenligning med andre dyr, så deres kroppe har en tendens til at koncentrere urinen mere.

Det er derfor ekstremt vigtigt at fjerne lugt og enzymer i urinen, ellers risikerer du at din kat tisser på samme sted igen. Og det er her Urine Off® kommer ind i billedet; Urine Off® er det eneste produkt der ikke kun fjerner urinlugt og -pletter men også nedbryder urinsyren, som er den primære udløsningsmekanisme for gentagen “mærkning”. Urine Off® er ikke en parfume eller cover-up.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Urine Off
Farve -
Bemærkning -
Størrelsesguide

Urine Off® virker fordi det:
-Indeholder feromon blokering – forhindrer ’afmærkning’.
Ikke er en parfume eller et lugtdække – fjerner effektivt alle betydningsfulde elementer af urin.
Fjerner urinpletter – selv gamle pletter! 
Er sikker at bruge I nærheden af kæledyr og mennesker.

Brugsvejledning: Ryst flasken før brug, og undlad at fortynde.

Bland ikke Urine off med andre rengøringsmidler, da det forringer effekten

- Prøv altid først på et ikke synligt sted for farvesikkerhed.
- Opsug frisk urin med en vandsugende klud eller køkkenrulle.
- Det er nødvendigt at gennembløde de snavsede områder ud over plettens kant. 
- Giv Urine Off tid til at virke: Friske pletter – nogle få minutter. Gamle pletter – dæk pletten over med plastik og lad det virke natten over. Fjern plastikdækken og lad pletten lufttørre. Gentag processen med Urine Off, lad det virke i nogle minutter. Gamle pletter kan kræve flere behandlinger. 

Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér