+45 44 24 44 64

ZiwiPeak hundefoder - lam, 1kg

ZiwiPeak hundefoder - lam, 1kg VARENR. BMG00213142
ZiwiPeak’s ”Daily Dog Cuisine” er lækkert tørfoder med rent indhold af kød og fisk på 98% til hunde med lam. ZiwiPeak tørfoder indeholder kun naturlig, luft-tørret kød skånsomt tilberedt. ZiwiPeak kommer meget tæt på den sammensætning, som kosten ville bestå af for vildt levende hunde, der jager i naturen. Posen indeholder 1 kg foder.
Fodervejledning
Pris
219,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


Bonus point Du optjener 44 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

ZiwiPeak’s ”Daily Dog Cuisine” er lækkert tørfoder med rent kød/fiske ndhold på 98% til hunde med lam. ZiwiPeak tørfoder indeholder kun naturlig, luft-tørret kød skånsomt tilberedt. ZiwiPeak kommer meget tæt på den sammensætning, som kosten ville bestå af for vildtlevende hunde, der jager i naturen.

ZiwiPeak er fremstillet til at dække det ernæringsmæssige behov hos hunde. I produktionen af ZiwiPeak anvendes udelukkende helt naturlige ingredienser fra dyr, der er opdrættet på vidtstrakte landområder (100% fri for antibiotika og væksthormoner) på New Zealands åbne grønne sletter eller fisk fanget i det klare vand ud for kysten. Det er udelukkende ingredienser, der opfylder kvalitetskravene til human ernæring, der anvendes i foderet.

ZiwiPeak indeholder ingen farvestoffer, salt, sukker, kunstige konserveringsmidler, fyldstoffer eller kornprodukter. Højt indhold af rent kød. Ingen kornprodukter, smags- og tilsætningsstoffer. Kun de reneste og mest naturlige ingredienser. Smagen ingen hunde kan modstå. Rent lufttørret kød.

Velegnet til allergiproblemer. Holistisk produktion. ZiwiPeak er et godt alternativ til anvendelsen af BARF fodring. ZiwiPeak kræver ingen speciel tilberedning, og opfylder de standarder, der stilles til BARF foder. Det er noget nemmere at få sin hund i pension eller passet, og samtidigt vide at hunden får den type kost, den er vant til at spise. ZiwiPeak godbidder anvendt sammen med ZiwiPeak Cuisine kan hjælpe med at forebygge eller nedbringe forekomsten af foderallergier. Foderallergi er ofte forårsaget af længerevarende fodring med kornbaserede fodertyper, foder indeholdende farvestoffer, konserveringsmidler eller unødige fyldstoffer.

Yderligere information

Yderligere information

Producent ZiwiPeak
Vægt 1kg
Materiale Ingredienser: Lammekød, Lam: Lever, lunge, kallun, hjerte og nyre min. 34% New Zealandske grønlæbede muslinger min. 3%
Bemærkning Anaytiske bestanddele: Protein min. 36% Fedt min. 35% Fibre max. 2% Vandindhold max. 14% Råaske max. 8%
Hundetyper Junior, Voksen, Senior, Allergi, Kastrereret, Kløe, Kræsen, Mat pels, Meget aktiv, Steriliseret, Undervægtig
Størrelsesguide

1 portion lufttørret ZiwiPeak foder = 3 portioner råt kød.

Du bruger en væsentligt mindre mængde af ZiwiPeak lufttørret tørfoder, end du gør af vådfoder eller andre tørfoderprodukter. Det skyldes, at vores lufttørrede tørfoder er fremstillet af mere end 90% ægte råt kød og rå organer, hvorfra fugtindholdet nænsomt er blevet taget ud ved hjælp af vores unikke lufttørringsproces. Alle de gode næringsstoffer er bevaret i komprimeret form som lækre tørfoder piller.

I tvivl om hvormeget foder du skal give din hund? 

Hundens vægt:      
1kg                          21 gram pr. dag
2kg                          35  gram pr. dag
3kg                          47 gram pr. dag
4kg                          58 gram pr. dag
5kg                          69 gram pr. dag
7.5kg                       93 gram pr. dag
10kg                        115 gram pr. dag
15kg                        157 gram pr. dag
20kg                        194 gram pr. dag
25kg                        230 gram pr. dag
30kg                        263 gram pr. dag
40kg                        327 gram pr. dag
50kg                        386 gram pr. dag
60kg                        443 gram pr. dag

Foder Ziwi Peak til dit kæledyr på daglig basis ved hjælp af vejledningen ovenfor. Hvalpe / killinger / gravide giv ca dobbelt af den angivne mængde. Det er vigtigt, når du ændrer dit kæledyrs kost, at du har en langsom introduktion over en syv-dages periode.

For dit kæledyrs sundhed og trivsel skal de altid have adgang til frisk, rent vand.

 

Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér